Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از رویترز، بر اساس گزارش وب سایت ردیابی وضعیت اینترنت Downdetector، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی فیس بوک و اینستاگرام، برای هزاران کاربر از دسترس خارج شدند. کاربران همچنین از وجود مشکل در سرویس پیام رسان آنلاین فیس بوک مسنجر خبر دادند.

مناطق تحت تاثیر قرار گرفته از قطعی سرویس های اینستاگرام و فیس بوک
پایگاه اطلاع رسانی Downdetector با جمع آوری گزارش‌های وضعیت از یک سری منابع، از جمله خطا‌های ارسالی توسط کاربران در سیستم عامل خود، وقفه‌ها و قطعی‌ها را ردیابی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از تعداد دقیق کاربران به مشکل خورده یا مناطقی که دچار قطعی شدند اطلاع دقیقی در دسترس نیست، هر چند این سرویس‌ها در حال حاضر به کار خود در حالت طبیعی ادامه می‌دهند.

همچنین چند روز قبل هم، بر اساس گزارش وب سایت Downdetector ، چندین کاربر در مورد قطع خدمات موتور جستجوی گوگل شرکت آلفابت و همچنین پخش جریانی و خدمات ایمیل آن شکایت کردند. به گفته Downdetector ، پلتفرم هایی از جمله گوگل، یوتیوب و جیمیل از کار افتادند و کاربران با اشاره به مشکلات مربوط به ورود به سیستم و دسترسی به وب سایت ها، در مناطقی از آمریکای شمالی گزارش کردند که مشکلی وجود دارد.

بیش از هزار کاربر در یک مرحله با موتور جستجو گوگل مشکل داشتند. کاربران همچنین با مشکلاتی در یوتیوب تی وی و گوگل درایو هم روبرو بودند. البته گزارش های خاموشی گوگل در Downdetector در اوایل روز سه شنبه به طور قابل توجهی کاهش یافت و یک رقمی شد.

چندی پیش هم توئیتر برای برخی از افراد در سراسر جهان از دسترس خارج شد. مردم هند تحت تأثیر این اتفاق قرار گرفتند. با توجه به ردیاب خاموشی DownDetector، خاموشی در حدود ساعت ۵:۱۰ بعد از ظهر به وقت هند آغاز شد و کاربران از مشکلات موجود در بستر رسانه‌های اجتماعی، تا حدود ساعت ۷:۰۰ بعد از ظهر گزارش می‌دادند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سانسور اینستاگرام فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کرملین به اتهام دخالت روسیه در سوءقصد به جان زلنسکی

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه (کرملین) گفت: اطلاعات سرویس امنیت کی‌یف نمی‌تواند واقعی تلقی شود.

به گزارش مشرق از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: من اصلاً نمی‌توانم در این‌باره اظهار نظری داشته باشم.

وی اظهار داشت: اطلاعاتی که از سرویس امنیت اوکراین منتشر می‌شود، به سختی می‌تواند درست تلقی شود، بنابراین من نمی‌توانم چیزی بگویم.

سرویس امنیت اوکراین روز سه‌شنبه از بازداشت دو سرهنگ اداره امنیت دولتی این کشور خبر داد و گفت: آنها در حال آماده‌سازی سوءقصد به ولودیمیر زلنسکی بودند.

بنا بر اعلام این سرویس، برنامه های این افراد شامل زیرنظر گرفتن زلنسکی و سایر مقامات عالی رتبه اوکراینی بود.

بر اساس این گزارش، در میان مقامات مورد هدف، واسیلی مالیوک رئیس سرویس امنیت اوکراین و کریل بودانوف رئیس اداره اطلاعات اصلی وزارت دفاع این کشور بودند.

بنا بر اعلام سرویس امنیت اوکراین،‌ این ماموران قرار بود اصابت یک حمله موشکی به هدف را هدایت کنند و در صورت لزوم از یک پهپاد کامیکادزه استفاده کنند.

خبر تلاش برای سوء قصد به رئیس‌جمهوری اوکراین پس از آن منتشر شد که سرویس اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد: به دلیل افزایش «بی‌تفاوتی» و «بی‌اعتمادی به نهادهای دولتی» در اوکراین که نگرانی غرب را در پی داشته‌ است، آمریکا جستجوهای خود را برای یافتن جایگزینی برای ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور کنونی اوکراین افزایش داده است.

در این گزارش آمده بود: ‌اعتقاد آمریکایی‌ها بر این است که برخی چهره‌ها می توانند در صورت وخامت ناگهانی در جبهه که نیاز به تغییر فوری در رهبری کی یف داشته باشد، به بازیگران کلیدی تبدیل شوند..

در بخش دیگری از گزارش سرویس اطلاعات خارجی روسیه آمده است:‌ جنگ‌افروزان آمریکایی و اروپایی ترجیح می‌دهند زلنسکی را فعلاً در سمت خود نگه دارند، زیرا طرح‌های تأمین مالی جنگ با محوریت او شکل گرفته است و این موضوع،‌ سودهای هنگفتی هم برای حکومت کی‌یف و هم برای سازندگان تسلیحات غربی به همراه دارد.

پیش از این، سرگئی وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به پایان اختیارات قانونی ولودیمیر زلنسکی در منصب ریاست‌جمهوری اوکراین در ۲۱ ماه مه (اول خرداد ۱۴۰۳) گفت که ممکن است دیگر نیازی به شناسایی وی به عنوان رهبر اوکراین در آن روز نباشد.

رئیس‌جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) عملیاتی نظامی را که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد. این عملیات نظامی تاکنون ادامه دارد و کشورهای غربی ضمن اعمال تحریم‌ها بر روسیه، سلاح و مهمات در اختیار اوکراین قرار می‌دهند.

دیگر خبرها

  • پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به ۶۰ درصد رسید
  • واکنش کرملین به اتهام دخالت روسیه در سوءقصد به جان زلنسکی
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد ایمیل/ ۸۰درصد ایمیل‌های ارسالی روزانه اسپم هستند!
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد ایمیل/ ۸۰% ایمیل‌های ارسالی روزانه اسپم هستند!
  • بهترین سایت‌های خارجی برای خرید با پرفکت مانی کدامند؟
  • لیموچی از دسترس همه تیم‌ها خارج شد!
  • لیست سرورهای دی ان اس رایگان و پرسرعت برای بازی
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد/ نشت اطلاعات پرسنلی نظامیان
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد