Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، وزیر ارتباطات و فناروی اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت درباره ویدئو منتشر شده از یک نوجوان با بیان اینکه نهادهای فرهنگی باید این مسائل را مد نظر قرار دهند از نهادهایی گفت که برای فیلترینگ اینستاگرام این خبر به صورت گسترده منتشر کرده‌اند.

محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره ویدئو منتشر شده یک نوجوان با یک بلاگر اینستاگرامی، اظهار داشت: حدود پنج شب پیش بود که یکی از فعالان عرصه خبر این ویدیو را برایم فرستاد و گفت اتاق فکری برنامه‌ریزی کرده است که این ویدیو را به صورت گسترده منتشر کند و برای فیلترینگ اینستاگرام به شما حمله کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعتاً مسئولیت فیلتر و پالایش محتوا با مجموعه‌ دیگری است و آنها در مورد این مکانیزم‌ها نظر می‌دهند.

وی با بیان اینکه این فیلم تلخ و آزار دهنده است و به نظر می‌رسد نهادهایی که مسئولیت امداد رسانی در این شرایط را به کودکان و نوجوانان دارند، باید وارد عمل شوند به جای پخش این فیلم به وضعیت این خانواده رسیدگی کنند. ادامه داد: از چند شب پیش خواسته‌ام که آدرسی از این نوجوان پیدا کنند و اگر کمک می‌توانیم باید مشکل این خانواده و این بچه را حل کنیم و او را  از این شرایط نجات دهیم. اصل مطلب این است که به جای دعوا کردن باید آن نوجوان را نجات داد اصل بچه ها هستند.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: اگر نهادهایی که مسئول تربیت و مسائل فرهنگ هستند مسائل را مد نظر می‌داشتند این اتفاق ها به وجود نمی‌آید. به نهادها و مجموعه‌آی که این فیلم‌ها را پخش می‌کنند می‌گویم به گونه‌ای سیاه نمایی نکنند که احساس ضد انقلاب و دشمن این باشد که کل نوجوانان ما در چنین وضعیتی هستند. این مملکت اگر فرد مشکل داری مانند این کودک دارد که باید به مشکل آن نیز رسیدگی کرد و نتیجه آثار مشکلات دیگری در جامعه است، شهید حججی هم دارد. نوجوانان های دیندار، سالم و سلامت دارد. به گونه‌ای سیاه‌نمایی نکنند که دشمن بگوید نوجوان‌های تربیت شده جمهوری اسلامی اینگونه هستند.

آذری جهرمی درباره اینترنت ویژه کودکان، گفت: ما به جد از روز نخست این مسئله را پیگیری کردیم، بررسی کنید که کجا گفته است که طرح رسیدگی به کودکان باید متوقف شود.

ادامه دارد....

 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 اینستاگرام محمدجواد آذری جهرمی فیلتر اینستاگرام فیلترینگ اینستاگرام سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 وزیر ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۹۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟

درحالی وزیر ارتباطات می گوید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۲ به اضافه یک عضو دارد و دولت در آن اکثریت را ندارد که براساس ماده ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه ۶ عضو از دولت، ۲ عضو از مجلس و ۴ عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات اخیرا درباره رفع فیلتر گوگل پلی اعلام کرد، دولت تاکنون سه بار درخواست رفع فیلتر آن را به کارگروه تعیین مصادق محتوای مجرمانه ارائه داده است.

زارع پور درباره ترکیب اعضای کارگروه اظهار داشت: کارگروه 12 به اضافه یک عضو دارد؛ 12 عضو که صاحب رای هستند و مرکز ملی هم سیزدهمین عضو است. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این 13 عضو است، 6 رای هم دولت دارد و عملا اکثریت در این کارگروه با اعضای دولتی نیست و باید جمعی تصمیم‌گیری شود.
 
اظهارات زارع پور درباره 13 عضوی بودن کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درحالی است که براساس ماده 22 قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه به ریاست دادستان کل کشور 12 عضو دارد که به قرار زیر است:
 
دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یا نماینده وی
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده وی
 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یا نماینده وی
 وزیر آموزش و پرورش یا نماینده وی
 وزیر دادگستری یا نماینده وی
وزیر اطلاعات یا نماینده وی
 رئیس سازمان صدا و سیما یا نماینده وی
 فرمانده کل انتظامی
 یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس
یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تأیید مجلس
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی.
 
قانون جرایم رایانه ای مصوب سال 88 است و مرکز ملی سال 1390 در پی دستور رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأسیس شد لذا عضویت این نهاد در این کارگروه در قانون ذکر نشده و در صورت حضور در جلسات آن، حق رأی ندارد.
 
با این احتساب کارگروه تعیین مصادق مجرمانه 6 عضو از دولت، 2 عضو از مجلس و 4 عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد.

از آنجا که کارگروه با حضور 7 عضو رسمیت پیدا می کند و تصمیمات آن با نظر اکثریت اتخاذ می شود، باید دید از میان این 12 عضو، کدام دستگاه ها مخالف نظر وزارت ارتباطات مبنی بر رفع فیلتر گوگل پلی هستند و آیا همه اعضای دولت در رفع فیلتر این اپلیکیشن متفق القول هستند؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: پوشش فیبر نوری امسال به ۱۴ میلیون می‌رسد
  • ۷۰ درصد کشور تا پایان سال تحت پوشش فیبرنوری قرار می گیرند
  • تتوی فارسی لورنتزو پلگرینی، سوژه اینستاگرام لیگ اروپا؛ به خودت ایمان داشته باش / عکس
  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • درگیری فرانسوی‌ها با پلیس پس از حذف پی‌اس‌جی
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • جزئیات جدید از ماجرای یسنا ۴ ساله؛ دلیل ربودن او چه بود؟
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن یسنا؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت